IF-klubben i Danmark

IF-klubben er en specialklub for International Folkebåde i Danmark. Der findes ca. 227 IF-både i Danmark (registrerede hos Dansk Sejlunion). IF-klubben har ca. 100 medlemmer. Et medlemskab af IF-klubben koster 300 kr. årligt og som medlem får du adgang til alt vedrørende If-både. Råd og vejledning, køb og salg, træf og kapsejlads, medlems-bladet Medvind og meget mere. Klubbens vedtægter findes på medlemssiden under "Information til medlemmer". I vores lukkede facebook-gruppe, kan du bruge debatten til at stille spørgsmål til bestyrelsen, medlemmer og andre IF-sejlere. Her kan man også lægge begivenheder op som fx træf og kapsejlads. Du finder gruppen under "Links". Hjemmesiden opdateres løbende, så kig kategorierne igennem jævnligt.


Seneste Nyheder

Lemkenhafen 28.-30. juni 2019.

Registrering via e-mail til ostsee@if-boot.de  eller Tel. 0049-171 6223251. 

Angiv venligst ved registreringen:

: Bådnavn

: Sejlnummer

: Antal besætningsmedlemmer

Bliv medlem idag!

IF-klubben er en specialklub for IF-både i Danmark. Der findes ca. 300 IF både i Danmark. IF-klubben har ca. 100 medlemmer, og det er pænt i forhold til antallet af både.

Et medlemskab af IF-klubben koster 300 kr. årligt og som medlem får du mulighed for at kontakte personer, der kan give dig råd og vejledning om alt vedrørende If-både.

Kapsejlads i IF'er

IF'eren er en aktiv kapsejladsklasse. Hovedparten af de aktive IF'ere ligger på Sjælland. Felter til de ugentlige kapsejladser i klubberne findes i Rungsted og Mosede . Der findes selvfølgelig aktive IF'ere mange andre steder, men de store koncentrationer er på nævnte lokationer.